jASSper voor kinderen met ASS

Wat is ASS?

De afkorting staat voor AutismeSpectrumStoornissen. Onze doelgroep situeert zich in het lager onderwijs, zowel het gewoon circuit als het buitengewoon T9. Al onze deelnemers hebben een diagnose, dus ASS is de norm en iedereen voelt zich aanvaard.Waarom jASSper?

Wanneer het fout loopt in het gewoon circuit heeft een kind vaak geen zin meer om mee te gaan op kamp. Om tegemoet te komen aan deze gezinnen startten wij in 2012 met gerichte doelgroepkampen ASS met gespecialiseerde monitoren en zorgmama's en een dag per dag vooraf gekend vast programma.

 

Waarom in de Ardennen in "De Knapzak"?
Dit vakantiehuis beschikt over alle nodige comfort te midden van een prachtig natuurlandschap, aan de boorden van de Semois. Ze bieden ons steeds zeer goede service en een vriendelijk onthaal! Je kan ze vinden op De Knapzak, Rue Mont les Champs 210 te 5550 Bohan s/Semois of info@jclubdeknapzak.be

Info jASSper:

Je vindt ons gemakkelijk terug via:

onze voorzitter: info@jassper.org of 0496/180508

onze Facebookpagina VZW jASSper

Creafun - Brugge, onze partner

poster zomerkamp 19.JPG

NIEUWS: Zomerkamp 2020

Geannuleerd

wegens Corona 

Van 5 tot 11 juli 2020 gaan we dit jaar opnieuw op zomerkamp met de groep 6-13 in Bohan.

In de Knapzak zijn we elk jaar goed verzorgd en staat er voor iedereen een bed klaar met alle nodige luxe zoals op hotel!

De op maat verzorgde ASS-aanpak geeft de kinderen alles wat van dit kamp een onvergetelijke herinnering zal maken!

De beste reclame is het feit dat de jongeren steeds terug blijven komen tot ze te "oud" zijn en dan overstappen op de j@SSpergroep. Die gaat van maandag 6 april tem donderdag 9 april 2020

Deze video vertelt je waarom we dit jaar niet op Zomerkamp gaan, met veel pijn in het hart!

© 2018 VZW jASSper

GSM:

0496/180508