top of page

KOM ER BIJ!

VRIJWILLIGERS

STUDENTEN

VZW jASSper zoekt!.JPG

OPVOEDERS/LEERKRACHTEN

Wij verwelkomen van harte iedereen met een hart voor het kind met autisme! Er is altijd een functie voor jou weggelegd, of dit nu tijdens het kamp is of doorheen het werkjaar!

Vele vrijwilligers werken mee aan onze fondsenwerving, onze activiteitendagen, onze spaghettidagen, terugkomdagen, enz... 

De groep vrijwilligers is één grote "familie" die samen heel veel plezier maakt maar vooral een schouder zet onder het goede werk voor kinderen met autisme!

Er kan nog altijd eentje bij!

Elk jaar mogen we rekenen op een aantal studenten in de sociale richtingen. Zij kunnen bij ons stage lopen als kampmonitor. We hebben al mogen ondervinden dat dit later heel mooi staat op hun CV!

Studenten zijn welkom vanaf het einde met vrucht van hun eerste jaar in een sociale richting. Wij verzorgen dan een korte opleiding en op kamp word je goed opgevolgd en ondersteund door deskundigen.

Zo kan je je actieve carrière starten met een unieke ervaring die je toekomstige werkgever zeker zal bekoren. 

Maar vooral: jij zal er van leren en genieten!

Sedert het prille begin hebben we al minstens één opvoeder en één leerkracht mee gehad als monitor. Het feit dat deze mensen dag in dag uit met kinderen werken en dat leerkrachten en sommige opvoeders in het onderwijs tewerkgesteld twee maanden verlof hebben, helpt daar zeker aan mee. ​

Het is een prachtige daad om een beetje van dat verlof af te staan voor het goede doel en je geeft er jezelf ook een boost mee!

Maar ook verpleegkundigen, bachelors in de psychologie en anderen offeren een weekje vakantie op voor jASSper!Laat ons weten als jij ook je deskundigheid wilt inzetten bij onze jASSperkinderen!

bottom of page