top of page
INSCHRIJVINGEN 2022

Voor het kamp in 2022 hebben we een reservelijst. Deze mensen krijgen bij de voorinschrijving in november voorrang. Dat betekent dat  het zomerkamp 2022 zo goed als volzet is en dat we opnieuw met een reservelijst werken. 

Als je je kind op deze lijst wilt zetten, meld dit zo snel mogelijk op info@jassper.org met naam en geboortedatum van het kind. De datum en tijd van ontvangst gelden als rangorde.

j@SSper: ma 11 - do 14 april 2022

jASSper zo 10 - za 16 juli 2022

(onder voorbehoud van Corona situatie ...)

Knapzak.JPG

VZW jASSper organiseert vakantiekampen voor kinderen met ASS.

 

In 2012 begon het jASSperverhaal. Met 5 jASSpers, twee monitoren en de steun van LM vertrok Ann naar de Knapzak in Bohan voor het eerste auti-vriendelijke vakantiekamp. Nu 10 jaar later is de VZW jASSper uitgegroeid tot een brede groep vrijwilligers die kampen organiseert met Pasen en in de zomer. Daarnaast loopt er gedurende het schooljaar een cirkel voor mamASS.

Het idee voor jASSper ontstond vanuit Ann haar werk. Toen als leerkracht in het buitengewoon onderwijs, kreeg ze in 2008 de kans om een nieuwe richting op te starten: een autiklas (type 9). Na heel veel opzoekwerk, studie en overleg ontstond een stevige autipijler in de Klimop in Zwevegem. Maar ouders gaven telkens aan dat vrijetijdsbesteding voor kinderen met ASS vaak een probleem was. Zo ontstond het idee voor een zomerkamp.

Aantal bezoekers website
bottom of page