top of page

mamASSmomentjes weer van start!

Net op de eerste witte winterdag van december hadden we onze eerste mamASSbijeenkomst gepland. Toch lieten vele mamASS zich niet intimideren door de witte laag gladheid en waren ze paraat. Met wat vertraging begonnen we met een verkennende ronde. Iedereen mocht vertellen wat ze kwijt wilden aan de groep. Eerst was het nog aarzelend en stil, maar onze "habitué" N. nam het voortouw en vertelde honderduit.

Bij enkele kopjes warme koffie en thee kwamen de tongen los. De nieuwe mamASS zagen al gauw dat er een sfeer van herkenning, vertrouwen en begrip was. Er werd dan ook al gauw info uitgewisseld, gevraagd aan elkaar hoe en bij wie de diagnose werd gesteld en hier en daar een heel emotioneel moment gedeeld.

Uit deze eerste bijeenkomst van het jaar kwam naar voor dat elke mamA een leeuwin is als het op haar kind met een extraatje aankomt! We zijn niet van tegenslag gespaard, maar de gedeelde zorg wakkerde de vechtlust aan!

We praatten en luisterden en zo vergleed de tijd, mee met alle auto's op de weg. Het was echt gevaarlijk om de weg op te gaan. Zo kwam het dat we in plaats van om 12 uur pas om 14 uur stopten, nog ver van uitgepraat en met nog stof voor jaren! Ondertussen was de weg wat beter en vertrokken de onversaagde mamASS weer naar het thuisfront, met een hartelijke knuffel voor elkaar en de belofte er de volgende keer weer bij te zijn.

Op zondag 14 januari 2018 zetten we het nieuwe jaar in met een glaasje en een hapje, maar vooral met elkaar en onze verhalen.

Het is zonneklaar dat delen met elkaar het goed gevoel vermenigvuldigt!

Bedankt en tot de volgende keer!

A.

Mooi was het wel!

Tags:

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page